8483
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8483,theme-strata,strata-core-1.1.1,woocommerce-no-js,strata-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Печатна реклама

изработка на печатни материали

Печатни материали

Има много видове печатни материали, които могат да бъдат използвани в бизнес кампании или проекти. Ето няколко примера: Брошури - те са разпространявани в голям количество и се използват за представяне на продукти или услуги на широка аудитория. Листовки - те са по-малки от брошурите и се използват често за разпространяване на информация за едно специфично събитие или предложение. Банери - те са големи печатни материали, които се използват за оформяне на специални обяви или реклами. Плакати - те са средни по размер печатни материали, които се използват за представяне на различни съобщения или изображения. Визитки - те са малки печатни материали, които се използват за представяне на личното бизнес начинание. Календари, пирамидки за бюро и т.н.

Изработка на визитки, бланки, папки

Бизнес визитката е малък, но мощен маркетингов инструмент, който може да ви помогне да подсетите вашите клиенти и партньори. Тя съдържа важна информация за вашата фирма, като име, адрес, телефон, електронна поща и уебсайт, както и вашите предлагани продукти или услуги. Хубавата бизнес визитка може да представи вашата фирма на професионален начин и да остави добро впечатление на вашите контакти. Тя също така може да бъде използвана като бърз и удобен ресурс, който хората могат да използват, когато те са в търсене на вашите услуги или продукти. В такъв случай, хубавата бизнес визитка може да играе важна роля в привличането на нови клиенти и развитието на вашият бизнес.

Печат на хартиени торбички

Хартиените торбички са често избиран избор за пакетиране на продукти, защото те са екологични, удобни и могат да бъдат печатани с вашето лого или друга рекламна информация. Те са произвеждани от естествени материали, като картон и бумага, което ги прави по-екологични от пластмасовите торбички. Те също така са удобни за транспортиране, защото те са леки и се свиват лесно. Хартиените торбички са много вероятно да бъдат повторно използвани, така че те са добър избор от социална и екологична гледна точка. Те също така могат да бъдат печатани с вашето лого или друга рекламна информация, което може да помогне да се представите на вашите клиенти и да изградите своя бранд.

Хартиена торбичка с логото на фирмата

a

Изработка и печат

  • Печат на визитки
  • Печат на каталог
  • Печат на менюта
  • Печат на брошури
  • Печат на дипляни

Печатни изделия

  • Печат на етикети
  • Печат на стикери
  • Печат на папки
  • Печат на тефтери
  • Печат на календари

Ние предлагаме широка гама от продукти, които отговарят на нуждите на всеки клиент, включително визитки, брошури, книги, плакати и много други.

Абонирайте се за нашият електронен бюлетин

Абонирайте се за да получавате актуална информация за нови продукти за по-добри цени и промоции