180
page-template-default,page,page-id-180,theme-strata,strata-core-1.1.1,woocommerce-no-js,strata-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Реклама в интернет

Аристократ е независима агенция, базирана в Пловдив, улесняваща PR, маркетинг, локализация и създаване на оригинално съдържание за избрани марки от широк спектър от среди. Чрез нашите тясно управлявани взаимоотношения ние гарантираме, че каквото и да е вашето послание, то е предадено ясно, оригинално и с глас, който вашата аудитория иска да чуе. Ние мислим за вас като за наш партньор, като сме еднакво инвестирани във вашата мисия, като същевременно винаги гарантираме, че вашата история остава ваша собствена. Работейки с вас, за да идентифицираме най-добрите аспекти на вашата марка, ние използваме познанията си за пазара и широка мрежа, за да постигнем вашите цели с оптимална ефективност. Обичаме да поддържаме нещата прости за нашите партньори и интересни за тяхната аудитория.

 

Видео, дизайн, фотография, PR старии; работим в тясно сътрудничество с вас, за да създаде персонализирано съдържание, което е жизнено, оригинално и подходящо за Българския пазар. От презентацията до създаването, ние се справяме с толкова много от творческия процес, колкото имате нужда от нас, като адаптираме нашата услуга към вашия бюджет и изисквания на кампанията.

Анализ

Ще подготвим анализ за вашият сайт, след това ще ви дадем препоръки в кои сайтове да рекламирате. Ще ви предложим бюджет, който да е най-ефективен за вашият бизнес.

Партньори

Разполагаме с опитни партьори, които могат да изтрелят присъствието ви в интернет и да се погрижат вашият сайт да стигне до максимален брой клиенти.

Рекламата в социални медии.

Най-използваната мрежа в България е Facebook помислете за реклама във нея ние разполагаме с фен страница с 50 000 фена и друга с 40 000.

реклама в социални мрежи